TEMAD Genel Başkanlığı, Hukuk Komisyonumuz tarafından her hafta cuma günü 14:00 15:00 saatleri arasında,üyelerimize telefonla ve yüz yüze hukuk danışmanlığı hizmeti verilmektedir.
Üyelerimizin bilgisine sunulur.
Randevu için telefon numaraları:
0. 312. 4333393
0. 312. 4333394
0. 312. 4177663 DİVAN HUKUK
5 Yorumlar
Hüseyin Güloğlu
merhaba Başkanım; bizlere hukuki konularda karşılaştığımız sıkıntılı hususlarda danışmanlık hizmeti vermek üzere oluşturulan komisyonu düşünen kuran yönetime teşekkür ediyorum komisyona başarılar diliyorum saygılar
Mevlüt CAN
Hukuk danışmanlığının hayatta geçmiş olması muhteşem birşey emeğinize sağlık. Tebrik eder. Başarılarınızın devamını dilerim.
osman sütsatar
çok tşk. ederim.güzel bir hareket.tebrikler
KADİR
Başkan ve değerli yönetim kurulu üyelerini gönülden tebrik ediyorum;Üyelerimize telefonla ve yüz yüze hukuk danışmanlığı hizmeti verilecek olması çok sevindirici bir haber tebrikler.
Akın MEME
Tek kelimeyle tebrik ediyorum. Bu Hukuk Danışmanlığının sevabı hem Yönetime hemde Hukukçularımıza yeter. Saygılarımla.